Wilhelmina Textielbedrukking

van A tot Z
Je bent hier:

Wilhelmina Textielbedrukking

Alle mogelijkheden en technieken komen bij Wilhelmina samen; stof of leerverwerking, creativiteit en het textiel bedrukken. Op textielgebied is veel mogelijk. Wil is haar hele werkzame leven al erg creatief met alle soorten textiel en leer en maakt tassen, accessoires voor in huis en fleurt kleding op. Het is mogelijk om bij Wilhelmina Kledingreparatie een bedrijfsnaam of bedrijfslogo op een shirt te laten drukken.

Naast het bedrukken van shirts in alle denkbare maten, sokken, stoffen tasjes kunt u ook denken aan een mooie applicatie op een revers van een jasje. Heeft u zelf een leuke tekst of toepasselijk opschrift? Wij kijken wat mogelijk is.

Een persoonlijk cadeautje voor een nieuwe wereldburger, kraam- of verjaardagscadeautje met een persoonlijk wens of leuke (eigen) tekst? Bespreek de wensen met Wil en laat u inspireren door de voorbeelden.

Oneindig veel mogelijkheden voor textielbedrukking

Kleding

Van bedrijf- of verenigingslogo’s, namen, teksten of wensen, tot applicaties op T-shirts of Jasjes.

Accessoires

Op petten, mutsjes, tasjes van stof, sokken, tot schorten, ovenwanten en handschoenen.

Persoonlijke geschenken

Babyshower en kraamcadeautjes, of kussenhoezen, tassen en speciale wensen zoals een troostgeschenk.

Zeer speciale wens

Wil bieden een unieke mogelijkheid om een zogenaamd troostgeschenk voor u te maken, ook naar eigen ontwerp. Een bijzonder manier om een herinnering te hebben aan een dierbare die is overleden is een persoonlijk aandenken van stof of leer van een geliefd kledingstuk. Dat kan een japon, overhemd of jas zijn.

Heeft u een vraag of een verzoek waarop u geen antwoord heeft gevonden? Bel ons en vraag om raad! Neem contact met ons op!  023-5830189