Wilhelmina Stomerij Service

extra service
Je bent hier:

Wilhelmina Stomerij Service

Heeft u kreukels in uw pak of japon of heeft uw kleding een opfrisbeurt nodig of dient dit gereinigd te worden? Hiermee kunt ook bij Wilhelmina Kledingreparatie terecht, want wij werken samen met  een professionele stomerij, welke dagelijks de kleding in Heemstede op het Wilhelminaplein komt halen en afleveren.

Wat houdt Wilhelmina Stomerij service in? Het reinigen van alle dagelijkse textiel, reinigen en strijken van bruids- en exclusieve kleding en alle overhemden met was- en strijkservice. Alle kleding wordt van begin tot eind met zorg behandeld en alleen op verzoek nagekeken op tornen en loshangende zomen of ontbrekende knopen.

 De stomerij is gespecialiseerd in het reinigen van leer-, suède- en bont! Ook voor dekbedden van dons, wol of synthetisch materiaal en zelfs gordijnen en vitrages kunt u bij ons terecht.

Wat gebeurt er met uw kleding?

Bij deze professionele stomerij wordt de kleding eerst gesorteerd op soort en kleur en gekeken of er vlekken moeten worden behandeld. Reiniging vindt plaats in een speciale reinigingsmachine en bij dit proces komt geen water aan te pas. Na het reinigen wordt de kleding met behulp van een pers, stoompop of strijkijzer weer in model gebracht.

Naast het reinigen van uw kleding kunnen wij bij Wilhelmina Kledingreparatie ook snel en vakkundig aan uw specifieke wensen en verzoeken voldoen. U betaalt vooraf het vastgestelde tarief en enkele dagen later hangt alles weer netjes voor u klaar!