Wilhelmina Kledingreparatie

alles is mogelijk
Je bent hier:

Wilhelmina Kledingreparatie

Bij Wilhelmina Kledingreparatie worden herstelwerkzaamheden en veranderingen in alle kinder-, dames- en herenkleding en overige textiel vakkundig verzorgd. Wij beschikken over speciale machines voor het werken met leer, suède en motorkleding! Een kapotte rits of een te lange broek, een scheurtje of losse naad? Er zijn allerlei redenen waarom een kledingstuk niet meer gedragen wordt. Juist in deze circulaire economie zou het toch zonde zijn om een (soms wat duurder) kledingstuk, wat lekker zit, niet te laten maken of te laten repareren tegen een scherpe en aanvaardbare prijs!

Ons advies is vrijblijvend! Kom met uw vraag naar Heemstede en wij vertellen u wat er mogelijk is, hoeveel de reparatie gaat kosten en hoelang het duurt voordat het werk klaar is. Voor een spoedklus zal een kleine verhoging worden berekend. U betaalt vooraf het afgesproken tarief en enkele dagen later hangt alles weer netjes voor u klaar!

Wij beschikken over speciale machines voor het werken met jeans, leer, suède en motorkleding! Door hergebruik van uw kleding spaart u het milieu en uw portemonnee. Kom voor vrijblijvend advies bij ons langs want ons motto is: Alles kan worden gemaakt!

Een greep uit diverse mogelijkheden

Verlengen of verkorten

In broekspijpen van wol, katoen en natuurlijk jeansbroeken en het omzetten van originele zomen in stonewashed spijkerbroeken, in shirts met professionele afwerking van tricotzomen en natuurlijk in mouwen, rokken en jasjes.

Veranderingen

Ook voeringen vervangen in rokken broeken, jasjes en mantels of het innemen of uitleggen van alle soorten bovenkleding. Ritsen worden gerepareerd en/of vervangen en elastiek vernieuwd of ontbrekende knopen weer aangezet.

Modernisering

Iedereen heeft wel een lievelings-kledingstuk. Wanneer dit van goede kwaliteit is maar enigszins gedateerd, kunnen wij een en ander aanpassen zodat het nog lang draagbaar is. Vaak is dit goedkoper dan nieuwe kleding.

Specialisaties

Naast  het werken met leer, suède en motorkleding vermaken wij dekbedhoezen, kussens, gordijnen en vitrage. Samen met u bespreken we het maken van een troostgeschenk van kleding van een dierbare.

Aandacht voor het ambacht

Ook bij Wilhelmina is er aandacht voor het ambacht. Zolang er kleding gedragen wordt, is het vervaardigen van stoffen en het in elkaar zetten van onderdelen van een broek of jas een vaardigheid. Door dit te ontwikkelen ontstaat een ambacht en hierin zijn weer specialisaties. Kleding maken is door kleermakers vorm gegeven. Deze kleding is duurzaam vervaardigd en kan heel goed worden gerepareerd. Zo heeft u langer plezier van een mooi kledingstuk!